Vi tager os af roomservice

Giv din roomservice-løsning et ansigtsløft og tilbyd dine gæster og deres gæster en problemfri og tilfredsstillende oplevelse, uden at skulle bekymre sig om besværet ved at skulle ringe eller vente på roomservice-personale.

Optimer dit roomservice koncept med vores online løsning

Med vores Roomservice-løsning kan dine gæster nemt og bekvemt bestille mad og drikkevarer til deres værelse via en telefon eller tablet. De scanner blot en QR-kode på værelset, som fører dem direkte til vores online bestillingssystem. Derfra kan de vælge fra jeres menu, og så snart de har bekræftet ordren vil den blive sendt direkte til jeres POS system så dine medarbejdere hurtigt kan tilberede og levere bestillingen til værelset.

Nemt og brugervenligt

Vi har designet vores Roomservice-løsning med brugervenlighed i tankerne. Siden er let at navigere rundt i, og gæsten kan nemt tilføje og fjerne varer fra ordren eller se vigtige oplysninger såsom allergener eller næringsindhold. Hvis gæsten har specifikke ønsker eller behov, er der mulighed for at tilføje kommentarer til ordrene, så dine medarbejdere kan sørge for, at gæstens mad og drikkevarer er tilpasset præcis til deres behov.

Fuldt integreret

Vores Roomservice-løsning har en fuld pallette af mulige integreret med dine andre systemer. Så snart gæsten har afgivet sin ordre, kan den automatisk blive sendt direkte til køkkenet eller blot dukke op i vores ordreoversigt eller dit POS system, så medarbejderne selv kan håndtere den. Dette betyder, at du kan behandle dine ordrer hurtigt og pålideligt, så du kan fokusere på at give dine gæster den bedst mulige oplevelse. Der er også mulighed for at sætte en begrænsning for ordrekapaciteten, så du bedre kan håndtere et stort antal ordrer på samme tid uden at blive overvældet og gå på kompromis med kvaliteten.