Order@Table

Gæster kan selv bestille direkte fra bordene med et smart QR-kode-setup.

Enkel og nem bestilling

Med Order@Table løsningen er det nemt for gæsterne at bestille deres mad. De skal blot scanne QR-koden på bordet med deres smartphone, og derefter vil menuen åbne på deres telefon. Herefter kan de vælge deres yndlingsretter og tilføje dem til deres ordre.

Effektiv ordrebehandling

Når en gæst afgiver en ordre via Order@Table løsningen, vil personalet automatisk kunne se den på deres POS eller KDS (kitchen display system) om den nye ordre og bordnummeret. Dette sikrer en hurtig og effektiv ordrebehandling og reduktion af fejl i bestillingerne.

Forbedret kundetilfredshed

Vores Order@Table løsning kan forbedre kundetilfredsheden og give dine gæster en mere behagelig oplevelse i din restaurant. Med muligheden for selv at bestille og betale for maden, kan gæsterne nyde deres måltid uden at skulle vente på en tjener.

Fleksibilitet i kapacitetsstyring

Med vores Order@Table løsning har du også mulighed for at lade ordrene indgå i kapacitetsstyring, og undgå overbelægning fra f.eks. takeaway-bestillinger. Du kan nemt indstille en grænse for antallet af bestillinger, som kan modtages på samme tid. Dette vil sikre, at køkkenet kan håndtere ordremængden og at dine gæster vil få deres mad serveret i en passende tid.

Customer journey