Vink farvel til papir bon’erne

Kitchen Display System (KDS) fungerer som en central hub i køkkenet, hvor det samler ordrer fra forskellige online bestillingsplatforme og præsenterer dem på en overskuelig måde for kokkene.

kds

Kitchen Display System

Vores Kitchen Dispaly System (KDS) er en af vores mange løsninger til at hjælpe restauranter og cafeer med at effektivisere deres arbejdsgange og forbedre kundetilfredsheden.  KDS har vist sig at være en gamechanger for mange restauranter

Få overblik over ordrer

Med KDS kan køkkenpersonalet nemt danne sig et overblik over alle de ordrer, der kommer ind via forskellige kanaler, såsom online bestillingsplatforme, in-house ordrer og telefonbestillinger. Ordrerne vises på skærmen i realtid, og kokkene kan let filtrere dem efter bestillingsplatform eller tidspunktet, de blev afgivet så de kun ser de ordrer der er relevante for dem. Dette giver køkkenpersonalet et klart overblik over, hvilke ordrer der skal forberedes og sendes ud først, hvilket øger effektiviteten og reducerer risikoen for fejl og forsinkelser.

Reducerer køkkenstøj og papirarbejde

Med KDS behøver køkkenpersonalet ikke at lytte efter ordrer, der udskrives på papir eller bliver læst højt af tjenerne. KDS viser alle ordrerne på en eller flere skærme i køkkenet, hvilket reducerer støjniveauet og gør kommunikationen mere effektiv. Dette resulterer i mindre stress for kokkene og mere fokus på at forberede maden til perfektion.

Tilpasningsdygtige løsninger

Vores KDS-løsning kan tilpasses efter hver enkelt restaurants behov. Det betyder, at det kan integreres med forskellige POS-systemer og online bestillingsplatforme, såsom vores eget Click & Collect-system, for at sikre en streamlinet ordrerhåndtering på tværs af forskellige platforme. Derudover kan KDS tilpasses forskellige køkkenopsætninger, så det har netop de stadier som der er brug for i køkkenet.

Kom i gang med Kitchen Display System

Med vores KDS kan restauranter og cafeer effektivisere deres arbejdsgange og forbedre kundetilfredsheden ved at give køkkenpersonalet et klart overblik over ordrer, reducere støj og papirarbejde og tilpasse løsningen efter deres specifikke behov. Vi er stolte af at kunne tilbyde en løsning, der hjælper vores kunder med at skabe en bedre restaurantoplevelse for deres kunder.