Hotel

Overgå dine gæsters forventninger med Infor®️ Hospitality Management Solution (HMS). Vi hjælper dig med alt fra implementering til onsite træning.

Sådan hjælper vi dig med dit nye hotelsystem:

  • Udover licens hjælper vi også med træning og Installering af systemet, i samarbejde med en af vores partnere
  • Yderligere tilbyder vi en konsulent til at komme ud og hjælpe igang med det nye system, koordinere træningen, osv.

Infor hotelsystemet og samarbejde med OnlinePOS:

Infor

Et avanceret hotelsystem bør være mere end blot et enkelt system. Det bør være omdrejningspunktet for hoteldrift, der forbinder alle systemer til hoteller, resorts og kasinoer. Dit PMS bør være en holistisk platform, der forbinder alle aspekter af driften med gæstens oplevelse. Det er med til at skabe en problemfri gæsterejse og hjælper din organisation med at opnå de højeste standarder. Det skal danne grundlag for langsigtede relationer med gæster, og den indtjening og lønsomhed, der følger med dem.

Infor HMS er et hotel-PMS bygget i skyen for konsekvent at opfylde og overgå moderne gæsters forventninger. Med Infor HMS kan hospitality organisationer bedre styre driften, levere exceptionelle gæsteservices og give en rig oplevelse for alle. Løsningen giver skalerbarhed, der kan hjælpe med at opfylde dine nuværende behov, samt hvad end fremtiden bringer.

OnlinePOS

OnlinePOS’ kassesystemer er udviklet i tæt samarbejde med restauratører fra et bredt udsnit af branchen. Deres kassesystemer er robuste, uhyre driftssikre og kan køre offline, når internettet driller.

Restaurationsbranchen er præget af højt tempo og løbende udskiftning. OnlinePOS har fra start søgt at tale til behovene hos restauranter, barer og diskoteker med et system der er tilgængeligt og overskueligt, og som kan effektivisere arbejdsgange og procedurer. Udover et intuitivt system, der sikrer et hurtigt overblik forretningen, har vi en vision om at give kunderne service og support i særklasse. Supporten sidder klar til at hjælpe 24/7 året rundt helt gebyrfrit.

Cases